Tein tässä eräänä lauantai-iltana satulahuoneeseen varustelaatikon bambutabletin "laudoista". En käsitellyt pintaa mitenkään, koska väri oli tarpeeksi sopiva. Nurkissa on neliöriman pätkät pitämässä laatikkoa kasassa. Saranat on ostettu. Naulat eivät pitäneet näin ohuessa puussa, joten porasin reiät ja vedin saranat kiinni liimalla ja rautalangalla.

1465940.jpg
Laatikossa ei ole vielä mitään, mutta yhden rehusäkin väkersin talliin. Se on tehty paperipussista leikatusta suikaleesta liimaamalla ja taittelemalla. Kuva on tulostettu netistä ja liimattu säkin kylkeen. Sisällä on talouspaperia, vaikka esim. hiekkakin käy.
Tallini mittoja on tiedusteltu, ne ovat: pituus 60cm, leveys 28cm ja korkeus 35cm.

1465945.jpg
Tässä mun omassa 1:1 -tallissani on myös varustelaatikko, jonka olen tehnyt vuosia sitten. Seinät ja kalterit olen maalannut itse siskon avustuksella. Tällä hetkellä siellä asustaa Mide-poni, ennen oli myös Veera, josta pienoistallini on nimensä saanut. Kuvassa Mide talviturkissaan. Hän asustaa vapaana pihapiirissä.

1465957.jpg

1466104.jpg

Tässä ovat nyt ne satulan teko-ohjeet. Satulan valmistus on monivaiheista, ja ohjeissa olen pyrkinyt esittämään kaikki tärkeimmät vaiheet. Yksinkertaisimmin satula valmistuu istuimesta ja kahdesta siivestä, joten ohjeessani on turhiakin vaiheita.
1465969.jpg
ohjeet